beta Not logged in | Sign in | Register

Permakultura Dalmacija

Last Updated: 370 days ago
Croatia

Permakultura Dalmacija (PKD) djeluje kao neformalna inicijativa od 2011. a kao udruga od 2014. godine.  Cjelovito sagledavamo potrebe u svojim lokalnim sredinama nudeći regenerativna, holistička, izvediva i realna rješenja. Promocijom ideja i vrijednosti za koje se zalažemo nastojimo pokrenuti ljude na djelovanje. Kroz edukaciju, istraživanja, analize i praktične pokazne modele i sustave primjene te druženja i povezivanje pokazujemo djelotvornost permakulturnih principa i tehnika. 

Okupljamo ljude različitih struka, životne dobi i iskustava koji rade ono što vole. Posvećeni smo usvajanju novih znanja, učenju novih vještina i njihovim prenošenjem svima onima kojima su potrebne shvaćajući da je smisao zajednice međusobno podržavanje i poticanje u ostvarivanju ciljeva kojima težimo.

Najviše smo prepoznati po slijedećim projektima:

Edukacije o temama bliskim permakulturi prilagođene ciljanim skupinama Organizacija i provedba tečaja permakulturnog dizajniranja Organizacija i sudjelovanja na razmjenama sjemena starih sorti povrća Banka vremena Popravljaonica Izrada analize i dizajna terena Zagovaranje kompostiranja i urbanih vrtova u gradu Splitu

Contact Permakultura Dalmacija


    en_GBEN
    Skip to content