beta Not logged in | Sign in | Register

Project Willekleurig

Last Updated: 496 days ago
No Hub

Het is weer tijd voor Willekleurig! Tijd voor gezelligheid en kamperen:)

21-25 juli 2011

Willekleurig is een community project waar iedereen crew is. Voor en door iedereen, op een weiland met genoeg ruimte om  van niets iets te maken. Dus doe mee en geniet elkaars gezelschap en bijdrage. Willekleurig gaat over duurzaamheid en zelfvoorzienend zijn, met lekker eten, mooie muziek en toffe workshops. Door en voor iedereen.

We hebben een locatie op 10 km van Groningen. Je kunt er komen per boot, fiets, paard, motor of met de bus en 1,5 km lopen. De grote tent zal er weer zijn en er is schoon zwemwater. Kinderen zijn ook zeer welkom.

En de kaartjes zijn te koop! 50 euro voor volwassenen  (voor kinderen jonger dan 12 een donatie aan de deur). We hopen voor Willekleurig alle kaartje te hebben verkocht en daarmee op een een toffe community om 5 dagen onze creativiteit mee te vieren. In de kaartjes inbegrepen zijn camping, workshops, entertainment, en iedere avond een heerlijke-energieke-biologische-maaltijd, op het terrein gemaakt.

Voel je vrij om je eigen project mee te nemen of in te brengen. Ook muziek, workshops en andere ideeën zijn zeer welkom. Je bent uitgenodigd om mee te doen. Alles om het festival meer duurzaam, mooier of comfortabeler te maken!

Kijk hier naar de sfeer-impressie van vorig jaar.

www.willekleurig.nl – consuminderen en partisimeren

Tot op Willekleurig!

en_GBEN
Skip to content